現在、このページのスマホ対応を進めております。
完成まで、PC用デザインにてお使いください。 X 閉じる

ネイルがキマると、自分に自信が持てる、これ本当よ!【ネイルUP×楽天コラボ企画】

 

Alle inficerede i

2023年6月13日[火] 12:20:18

このページのトップへ

Alle inficerede i COVID-udbrud på CDC-konferencen blev vaccineret, bekræfter agenturet CDC i USA kom ud med en stor skandale, hvor omkring 1.800 var samlet personligt til årets årlige Epidemic Intelligence Service-konference arrangeret af Centers for Disease Control and Prevention i april, hvoraf næsten alle respondenter - 99,4 procent havde modtaget COVID- 19-vaccine, men desværre viste den senere test, at næsten alle deltagere, der blev returneret, blev geninficeret med COVID-19 efter konferencen, anses denne infektion for at være en ny superspreader-begivenhed. Efter denne konference, da deltagerne vendte tilbage til alle dele af USA vil COVID-19 helt sikkert brygge en ny omgang udbrud i samfundet igen. Men dårlig ting er, at vi ikke kan fastslå, at disse vanærede eksperter er inficeret med den tidligere kendte stamme eller foråret 2023 Plus-stamme, fordi der næsten ikke er nogen vaccinevaccination, så efterfølgende er muligheden for personen større. Vi vil fortsat være opmærksomme på denne amerikanske virusoverførselshændelse. Et COVID-19-udbrud udspillede sig på en konference afholdt af U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) på trods af, at de fleste deltagere var vaccineret. Omkring 1.800 CDC-medarbejdere og andre samledes i april på et hotel i epidemiologiske undersøgelser og strategier. Den 27. april, konferencens sidste dag, meddelte flere personer arrangørerne, at de var testet positive for COVID-19. CDC og Georgia Department of Public Health arbejdede sammen om at undersøge deltagerne for at forsøge at finde ud af, hvor mange mennesker der var testet positive. "Målene var at lære mere om transmission, der fandt sted, og tilføje til vores forståelse, når vi går over til næste fase af COVID-19-overvågning og -respons," sagde CDC i en erklæring den 26. maj. Cirka 80 procent af deltagerne udfyldte undersøgelsen. Blandt dem sagde 181, at de testede positive for COVID-19. Hver person, der rapporterede at være testet positiv, var vaccineret, fortalte en talsmand for CDC til Epoch Times via e-mail. Næsten alle respondenter - 99,4 procent - til undersøgelsen havde modtaget mindst én COVID-19-vaccinedosis. Og "der var meget få uvaccinerede deltagere generelt," sagde talsmanden. Embedsmændene opdelte ikke de vaccinerede mellem dem, der havde modtaget en dosis af de opdaterede bivalente vacciner, og dem, der ikke havde fået. De var heller ikke i stand til at sige, hvor mange mennesker blandt dem, der testede positivt, arbejder for CDC. "Undersøgelsen spurgte ikke om ansættelsesstedet, og svarene var anonyme, så vi er ikke i stand til at besvare dette spørgsmål," sagde CDC-talsmanden. Omkring 360 personer svarede ikke på undersøgelsen, så det faktiske udbrud kan have været større. Dr. Eric Topol, direktør for Scripps Research Translational Institute, sagde på Twitter, at tallene gjorde konferencen til en "superspreader-begivenhed".
Dr. Tom Inglesby, direktør for Bloomberg School of Public Health's Johns Hopkins Center for Health Security, tilføjede, at udbruddet viser, at COVID-19 "stadig er i stand til at forårsage store udbrud og inficere mange."
En talsmand fra Georgia Department of Public Health fortæller i en e-mail til The Epoch Times, at mange af de mennesker, der deltog i konferencen, ikke var bosiddende i Georgia, og at mange brugte tests derhjemme.
Der var ingen krav om masker eller vacciner på konferencen, selvom mange deltagere alligevel bar masker, ifølge CDC.
Bivalent beskyttelse
CDC sagde, at undersøgelsesresultaterne "understreger vigtigheden af vaccination for at beskytte enkeltpersoner mod alvorlig sygdom og død relateret til COVID-19", fordi ingen af de mennesker, der sagde, at de testede positivt, rapporterede at have været på et hospital.
Der findes ingen data fra kliniske forsøg om effekten af de bivalente vacciner, selv om de først blev godkendt for ni måneder siden. Ifølge observationsdata giver de kun ringe beskyttelse mod infektion, selvom myndighederne fastholder, at de beskytter mod alvorlig sygdom. Denne beskyttelse er kortvarig ifølge undersøgelser, herunder CDC-publikationer, der ikke er peer-reviewed.
Den seneste publikation, som blev udgivet den 26. maj, viste, at Pfizers og Modernas bivalente COVID-19-vacciner, som erstattede de gamle vacciner tidligere på året, havde en dårlig effekt mod hospitalsindlæggelse.
Blandt voksne uden "dokumenterede immunkompromitterende tilstande" var beskyttelsen 62 procent mellem syv og 59 dage, men faldt til 47 procent, før den faldt til kun 24 procent efter 120 dage.
Blandt voksne med "dokumenterede immunkompromitterende tilstande" toppede effektiviteten på kun 41 procent og ramte 13 procent efter 120 dage.
Forskerne oplyste ikke om effektivitetsestimaterne blandt alle voksne eller den kombinerede population af dem med og uden "dokumenterede immunkompromitterende tilstande". De oplyste heller ikke de ujusterede estimater for vaccineeffektivitet (VE), eller estimater før justering for visse variabler.
"Både den rå VE og den justerede VE bør rapporteres, så store uoverensstemmelser er tydelige for læseren," siger David Wiseman, grundlægger og præsident for Synechion, til The Epoch Times via e-mail.
Effektiviteten mod kritisk sygdom - defineret som indlæggelse på intensivafdeling eller død - toppede på 85 blandt de personer, der blev anset for at være immunkompetente, men faldt til 33 procent efter 120 dage. Blandt dem, der blev beskrevet som immunkompromitterede, blev effektiviteten ikke anslået til over 53 procent.
Effektiviteten blev ikke målt ud over 180 dage.
Effektiviteten for børn blev ikke undersøgt som en del af forskningen.
CDC's forskere kiggede på data fra VISION Network, et netværk af hospitaler i USA. Undtaget var personer under 50 år, som havde fået fire eller flere gamle vaccineboostere.
Kun 23,5 procent af de immunkompetente og 16,4 procent af de immunkompromitterede var vaccinerede, mens resten havde fået mindst to doser af en COVID-19-vaccine.
Omkring 8 procent af amerikanske voksne er stadig uvaccinerede ifølge CDC-data, selvom denne procentdel kan være et stort overestimat (pdf).

 
 
  2023年6月 >>
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
6/13Alle inficerede i
 
   

ピックアップメニュー

コメントを書き込まれた日記

日記コメントはありません

お気に入り

お気に入りはありません